Despre noi

Piața furnizorilor de produse moto este în creștere. Cu toții ne-am lovit de probleme generate de comenzile online, așa că am pregatit o soluție care să ofere un anumit stadard de calitate. 

Moto90.ro este marketplace care oferă posibilitatea comercianților de a deveni vizibili și, de asemenea, pune la dispoziția comunității moto din România o soluție de a accesa oferte de la diverse branduri de echipamente, accesorii moto și nu numai.

Obiectivul moto90.ro este acela de a oferi produse și servicii de calitate comunității moto prin intermediul unei platforme ușor de folosit, având siguranța seriozității comercianților din spate și a ofertei prezentate.

Moto90.ro susține dezvoltarea motociclismului în România prin sponsorizarea Asociației motoADN cu echivalentul a 7% din valoare produselor vândute în site. Fiecare achiziție făcută în site ajută comunitatea moto din România.

Începutul moto90.ro este marcat de colaborarea cu  AlphaHead SRL - unul dintre primele branduri românești de echipamente și accesorii moto. AlphaHead a ales marketplace-ul moto90 pentru a prezenta ofertele de final de sezon și lichidarea colecției 2020. În 2021, vă vom prezenta noua colecție.

Pentru propuneri de parteneriat și sugestii, ne puteți scrie la contact@moto90.ro.